Om oss

Ett bekymmersfritt bilägande för dig

Olivensjö Bil AB ett familjeföretag som har sålt begagnade kvalitetsbilar i Delsbo sedan 1989.  Med en stor noggrannhet i urvalet av bilar garanteras du ett utbud av bilar som kommer att överträffa förväntningar. Du som kund står alltid i fokus för oss och du kan vara säker på att vi gör allt för att hitta den optimala lösningen just för dig. Oavsett om det är dags för en ny bil, du behöver hjälp av vår verkstad eller vill ha en helrekond tar vi väl hand om dig och din bil.

Du är vår kund även efter bilköpet

Att bara släppa våra kunder efter ett bilköp är inget vi någonsin skulle göra. För oss finns det ett fortsatt ansvar att du ska kunna njuta av ett problemfritt bilägande. Därför kan du alltid komma tillbaka till oss för service, reparationer, tvätt och däckbyten med mera. Är det så att du bor långt ifrån oss? Inga problem, då ordnar vi en lösning som gör att du kan få hjälp närmare ditt hem.

Garanti för ditt välmående

Vi erbjuder våra kunder sex till 24 månaders garanti som gäller upp till 2000 mil. För mer information kan du gå in på www.svenskbilgaranti.se. Garantierna gäller dock inte bilar under 30.000 kronor.

Kontaktuppgifter


0653-77 056
forsaljning@olivensjobil.se

Stationsgatan 44
​​​​​​​820 60 Delsbo