Verkstad

En verkstad att känna förtroende för

Ens bil är något väldigt personligt som dels har ett högt materiellt värde, dels ett sentimentalt. Därför förstår vi att det viktigaste när man tar sig an bilar i sin verkstad är tillit och hög kvalitet. Något vi aldrig tummar på. Hit kan du vända dig och känna en garanti i att din bil får bästa möjliga vård samtidigt som vår kommunikation med dig som kund är tydlig och ärlig. Vi har alltid humana priser som vi är tydliga med innan ett jobb och mer än 30 års erfarenhet av nöjda kunder.

​​​​​​​Genom vår erfarenhet bistår vi gärna med rådgivning i de lägen där du känner att du är i behov av det. Du kanske har fått en mindre skada, men inte vet vad det bästa beslutet är? Något låter inte som det ska? Bara lugn, vi hjälper dig. Ring, mejla eller kom förbi oss när som helst under en arbetsdag.

Service, reparationer och däckbyten

Oavsett om du är i behov av service, större eller mindre reparationer eller däckbyten är vi rätt verkstad att vända sig till. Sedan vår start 1989 har vi haft ett kontinuerligt fokus på våra kunders nöjdhet och hög kvalitet i alla våra tjänster genom våra skickliga bilmekaniker. Välkommen in så löser vi dina problem!

Kontaktuppgifter

​​​​​​​
0653-77 056
forsaljning@olivensjobil.se

Stationsgatan 44
​​​​​​​820 60 Delsbo